Over ons 2017-10-17T01:33:36+00:00

Over Clockwise

Clockwise is ontstaan uit passie en liefde voor het uurwerk.

(Klik op de foto voor een groter afbeelding)

Het verhaal van Clockwise

Clockwise is gestart onder deze naam in mei 1997.

Reeds op jonge leeftijd (een jaar of 4) is mijn interesse ontstaan voor het demonteren van mooie mechaniekjes. De klok van oma, de wekker van m’n moeder, het gouden zakhorloge van m’n vader. De reactie waren overweldigend!….Ik kon alleen wat moeilijk zitten de dag erop.

Maar goed, de interesse bleef en ik ben, na de middelbare school, de opleiding tot HORLOGEMAKER gaan volgen. Na het behalen van dit felbegeerde diploma, in 1980, ben ik direct aan de slag gegaan als horloge- en klokkenmaker bij een gerenomeerde juwelier in Rotterdam. Veel geleerd en ervaring opgedaan!

Al spoedig bemerkte ik dat mijn voorkeur toch uitging naar het repareren van mechanische horloges. Een goede beslissing blijkt later.

Sinds 1982 Een eigen reparatie atelier gestart waarin ik tot op heden met veel plezier in werk. Door de jaren ervaring ben ik gespecialiseerd in het repareren van de topmerken.

1997, Het reparatie atelier wordt verplaatst en uitgebreid met een kleine showroom.
Ook is mijn interesse gewekt voor het internet en samen met een vriend wordt de internetsite gebouwd. CLOCKWISE gaat zowel de showroom als de internetsite heten.

2005, Mei Op dit moment breekt er een nieuwe fase voor mij aan. Een nieuwe frisse site……en fulltime aanwezig.

2007, September De jongensdroom komt uit…eindelijk mijn eigen “snoepwinkeltje”, gevestigd op een karakteristieke locatie, namelijk in de oude vesting van Hellevoetsluis.

Graag tot ziens!

Ruud Kuiper

Wat wij doen